A legutóbb meghirdetett Leader pályázatra vendégházunk is benyújtotta pályázati anyagát. Szeretnénk, ha a szálláshely a fejlesztések által kényelmesebbé válna, emelkedne szolgáltatásunk színvonala. Ezért tervezzük klímaberendezés beszerelését a Rozmaring szobába, ahol egy egész család kényelmesen elfér. Így a nyári hónapokban lehetőség lesz klimatizált szobát foglalni a vendégházban. Szúnyoghálókat is szeretnénk felszerelni a tetőtéri ablakokra, hogy a Zsálya szobákat jobban lehessen szellőztetni a szúnyoginváziós időkben is,  és így kellemesebb legyen az éjszakai pihenés a nyári meleg hónapokban.

Az udvarra szeretnénk nyugágyakat vásárolni, melyeket a hátsó füves területre helyeznénk ki, ahol privát teret kapnánk a vendégek, és nyugodtan tudnának pihenni. A vendégház teraszának árnyékolására, pedig ún. könyökkaros (kitekerhetős) napellenzőt szerelnénk, így a délutáni sütögetés eredményét árnyékban fogyaszthatnák el a vendégek.

Készíttetünk egy nagyméretű molinót is, amit a zengővárkonyi tájházban fogunk elhelyezni, így reméljük, sok látogatóhoz eljut a szálláshely híre.

Az eredmény őszre várható. Reméljük, hogy a pályázat keretében lehetőséget kapunk a beszerzésekre. Az eredményekről és a fejlesztések állásáról beszámolunk honlapunkon és facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/pages/Rozmaring-Vend%C3%A9gh%C3%A1z/120864221419075?ref=hl