Kövesd az álmaidat...rendelj pizzát!

Retro Presszó

Hideg és meleg italok, csapolt sör, finom pizzák nagy választéka, kézműves hamburgerek (saját készítésű hamburger zsemlével és valódi hús pogácsával), mexikói ételek, gyros, saláták. Helyben fogyasztás és ingyenes kiszállítás a vendégházba.

Tel. 06 72 672 256
Zengővárkony, Arany János utca 48.
További információk: www.retro-presszo.hu

Andi Falatozó

Ízletes ebédmenü hétfőtől szombatig. Rendelhető sültes tálak, szűkített a’la carte menü. Helyben fogyasztással vagy kiszállítással.

Tel. +36 30 538 3921
Zengővárkony, Ady Endre utca 2.

Apac Bike

A szolgáltatást az APAC BIKE kerékpárbérlő nyújtja, mely e-bike-ok kölcsönzésével foglalkozik. A kerékpárok hatótávja kb. 100 km. Jó minőségű Bosch kerékpárok karbantartva, defektmentesítővel feltöltve, magassághoz beállítva bérelhetők. Bár az APAC BIKE Pécsváradon van, de a kerékpárokat a megbeszélt időpontra ide hozzák a házhoz a vendégeknek vagy akár bármely környékbeli pontra elszállítják, ha máshonnan szeretnének indulni a túrára. Bukósisakot, láthatósági mellényt,zárat tartalmazza a bérleti díj. Gyerekülés és táska felárért bérelhető.

Bérleti díj
  • Trekking kerékpárok 6 000 Ft/nap
  • Mountain bike kerékpárok 8 000 Ft/nap 

Koncsag Lovasudvar

Lovasudvar kezdő és haladó lovasok számára profi lovasoktatóval. Járd be lóháton csodás vidékünket, és szerezz egy egyedülálló élményt!

Roll-Land Boltja

Kisbolt nagy választékkal. Friss pékáru, hűtött italok, felvágottak, sütemények, friss zöldség és gyümölcs a vendégházaktól pár perc sétára.

Nyitva tartás

Hétköznap: 6:00-11:00 és 17:00-18:00
Szombat: 6:00-11:00
Vasárnap: zárva

Szappankészítő műhely

SzappAnna

A SzappAnna szappanok természetes alapanyagokból készült kézműves natúr kozmetikumok.  Minőségi összetevőket és 100%-os illóolajokat tartalmaznak. A szappanok egy része kecsketejjel készül gyógynövények felhasználásával, a szappanok másik része teafőzet felhasználásával készül, hogy így tegye hatékonyabbá a hatóanyagok és gyógynövények bőrbe való bejutását. 

További információk: www.szappanna.hu